Blog Image

Neden Z Catering?

Z Catering, kurulduğu günden beri müşterilerine, üniversite catering hizmeti gibi pek çok alanda en kaliteli hizmeti vermek için çalışmaktadır. Kelime anlamı olarak ziyafet anlamına gelen, aynı zamanda yemek organizasyonu olarak da adlandırılan catering firmaları, ülkemizde yemek üreten ve organize eden firmaların genel adıdır. İş yerleri, hastaneler, okullar gibi kalabalık yerlerde catering firmalarına ihtiyaç duyulur. Böyle durumlarda hem ekonomik hem de pratik catering hizmetlerinden faydalanılır.

1980’li yıllarda başlayan, önceleri sadece otellerde hizmet veren, şimdi ise toplumun her yerinde yemek hizmeti verilmektedir. Z Catering, toplu yemek hizmetleri, kişi veya kurumların istekleri doğrultusunda bir menü hazırlamaktadır. Doygunluk, kalori sayısı, yemek uyumu, mevsime uygun malzeme kullanımı gibi faktörleri göz önünde bulundurarak hazırladıkları yemekleri doldurarak göz alıcı bir sunumla sade bir yemeğe bile şık bir görünüm katar.

Z Catering Hizmetleri

Z Catering genel olarak yemek, toplantı, düğün, nişan, doğum günü, davet ve çeşitli organizasyonlarda yemek sorununu çözmek için daha uygun ve kaliteli bir yol sunar. Askeriye catering hizmeti gibi geniş çaplı alanlara kadar yayılan bu hizmet türünün kökenleri milattan önceki zamanlara kadar uzanmaktadır.

Öte yandan catering hizmeti, halk dilinde sıklıkla kullanıldığı için sadece bir tabldot hizmeti olmayıp, birçok davette organizasyon hizmeti verebilmektedir. Özellikle günümüzde zamanın çok hızlı geçmesi ve çok değerli olması catering hizmetini daha da önemli kılmaktadır. Z Catering aynı zamanda “Gıda Sicil Sertfikası” ve “Gıda Üretim Sertifikası”nın yanı sıra aynı zamanda, ISO, Kalite ve Hizmet belgelerine de sahip bir firmadır.

Z Catering Hizmetlerinin Avantajları

Catering, bir şefin ve bir servis ekibinin müşteri tarafından seçilen bir yerde, müşteri ve restoran sahibi arasında kararlaştırılan bir fiyata yemek pişirmesi ve servisidir. Toplu ve kalabalık alanlarda gerçekleşen kutlamalar için catering, iş yeri için catering ve hastane catering hizmeti gibi pek çok hizmet sunan Z Catering’in tercih edilmesi için pek çok sebep bulunmaktadır. Bu sebeplerden bazıları şöyle sıralanabilir:

  • Ulaşım ve yemek hizmeti veren merkezi fabrikamızda eğitim ve toplantı odası, soğuk hava ve dondurucu odaları, son teknoloji meyve ve sebze hazırlama üniteleri, el değmeden yıkama ve doğrama, et hazırlama, kahvaltılık yer almaktadır.
  • Hazırlama üniteleri, pastane ve unlu mamül üretim üniteleri, modern fırınlar ve pişirme tesisleri bulunmaktadır.
  • Fabrika merkezimizde beslenme yönetim sistemine göre özel olarak tasarlanmış yemekler, taşıma termobox ile müşterilerin mutfaklarına aktarılmaktadır.
  • Geniş bir ağ ile hizmet veren araçlarımız kaliteli ve lezzetli yemekleri müşterinin beğenisine sunar. Yemeklerin servis ve sunumu müşterinin tercihlerine göre şekillenir. Mevcut olanlar daha modern ve teknolojik tasarımlarla revize edilebilir ve uygun bir şekilde donatılabilir.
  • Müşterilerimize sağlıklı ve dengeli beslenmeleri için üretim daha teknik ve hijyenik bir şekilde yapılmaktadır.

Çerezlerin Kullanımı İzni

Bu web sitesi, web sitesinde daha iyi bir gezinme deneyimi yaşamanıza yardımcı olmak için çerezler kullanır.